E-mailadres: chrisbonnier@sbadv.nl

Voor mij zal de kwaliteit van ons werk, integriteit, en het persoonlijk contact met klanten altijd voorop staan. Ik houd mij bezig met het brede terrein van het ondernemingsrecht en met huurrecht bedrijfsruimte. Het arbeidsrecht laat ik aan mijn collega’s over. Personenvennootschappen in allerlei vormen en maten zijn echt wel mijn ding, B.V. recht uiteraard ook. Procedures gaan in mijn praktijk regelmatig over ruzieontvlechtingen van bedrijven. Kennis daarvan helpt ook erg met het juridisch verstandig vormgeven van afspraken binnen een onderneming.

Met ruim 22 jaar werkervaring, waarvan 7 jaar als jurist bij een groot accountantskantoor, 15 jaar als advocaat, en 11 jaar binnen een tweetal organisaties met fiscalisten en accountants, durf ik de stelling wel aan ook enigszins verstand te hebben van cijfers. Bijvoorbeeld bij het begeleiden van een overname komt dat goed van pas.

Voorkomen is altijd beter dan genezen en dus zijn goede contracten tegenwoordig onontbeerlijk. Ze kunnen procedures voorkomen. Dat laatste is vaak beter dan procederen, maar als het moet dan moet het en procedeer ik graag en met volle overgave voor u!