E-mailadres: martiensteijven@sbadv.nl

Na 20 jaar bij een middelgroot ondernemingsrechtelijk kantoor gewerkt te hebben, besloot ik 2005 de stoute schoenen aan te trekken en voor mezelf te beginnen.

In die eerste 20 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met alles wat met de structuur van een onderneming te maken heeft, van de oprichting van de onderneming tot de verkoop daarvan.

Ik was er destijds al van overtuigd dat ondernemingsrecht geen monopolie van grote kantoren hoefde te zijn maar dat er in de markt ook zeker plaats is voor kleinere nichekantoren.

Inmiddels staat er een ondernemingsrechtelijk nichekantoor waarin vier partners in samenwerking met elkaar ondernemers adviseren op alle rechtsgebieden waar ondernemers in hun dagelijkse praktijk mee van doen hebben.

Ik adviseer nog steeds zowel mkb-ondernemers als grote multinationale ondernemingen over de vennootschappelijke structuur van hun onderneming en ik begeleid fusies en overnames. Doordat ik het Duits redelijk goed beheers, zijn veel van mijn internationale klanten van Duitse oorsprong.

Daarnaast hebben ook het arbeidsrecht en het ICT-recht mijn bijzondere aandacht.

Alhoewel de nadruk in mijn praktijk ligt op adviseren, schrik ik niet terug voor het voeren van een gerechtelijke procedure als het nodig is.