E-mailadres: robvanbuul@sbadv.nl

Voor mij gaat het in de advocatuur vooral om het optimaliseren van de positie en de kansen van de klant. Dat geldt zowel bij het adviseren over een overeenkomst of een ander advies als in een procedure. Dat vergt een goede voorbereiding vanaf dag 1. Enerzijds probeer ik zoveel mogelijk duidelijkheid te krijgen over wat u als cliënt wilt bereiken en anderzijds wil ik zoveel mogelijk van de feiten weten, ook als die niet altijd direct met de zaak te maken lijken te hebben. Er zijn immers altijd meerdere wegen die naar Rome leiden, maar die wegen kun je alleen vinden als je (ook) de omgeving kent.

Begonnen bij de belastingdienst als accountant in opleiding, heb ik later enkele jaren bij accountantskantoren gewerkt en vervolgens een eigen administratie- en belastingadvieskantoor opgezet. Daarna ben ik in 2000 overgestapt naar de advocatuur, binnen een multidisciplinaire omgeving. Daarin heb ik mijn accountancy-achtergrond en juridische kennis kunnen combineren en verder kunnen uitbouwen. Daarnaast heb ik een opleiding tot mediator gevolgd, omdat ik ervan overtuigd ben dat veel geschillen of bijna geschillen veel sneller en beter opgelost kunnen worden buiten de rechtszaal. Inmiddels kan ik bogen op een grote ervaring op diverse terreinen. Daardoor ben ik in staat om snel tot de kern van de zaak door te dringen en de mogelijkheden te schetsen. Uiteindelijk gaat het er om dat u het vertrouwen kunt hebben dat uw zaak in goede handen is.